1. verdenskrig – links

Jeg har siden 2012 deltaget i Museum Sønderjylland – Sønderborg Slots projekt ang. indsamling af data på faldne, sårede og savnede soldater i 1. verdenskrig med tilknytning til Sønderjylland.

Listen kan findes på https://denstorekrig1914-1918.dk/faldne-lister/liste-over-faldne-1914-1918/ og bliver jævnligt opdateret – seneste opdatering er fra april 2018. Rettelser skal sendes til kontaktpersonen på Sønderborg Slot. Se mail-adressen i øverste højre hjørne på hver side.

Klip fra liste over savnede og faldne soldater med tilknytning til Sønderjylland. Udgivet juni 2016 af Museum Sønderjylland - Sønderborg Slot.

Klip fra liste over savnede og faldne soldater med tilknytning til Sønderjylland. Udgivet april 2018 af Museum Sønderjylland – Sønderborg Slot.

Denne liste benyttes bl.a. på siden Den store krig 1914-1918, der drives af en lang række institutioner og frivillige. Siden bringer daglige “nyheder” fra 1. verdenskrig med 100 års forsinkelser, ligesom navnene på “Dagens Faldne” oplyses.

Her er mulighed for at bidrage med oplysninger om såvel faldne, savnede og overlevende krigsdeltagere. Til siden er også tilknyttet en åben Facebook-side, som man kan læse uden at være medlem af Facebook.

På siden Den store krig 1914-1918 findes under “Leksikon” en pdf-fil med links til digitale kilder til deltagere i 1. verdenskrig.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *